شاعر زنجانی از؛

یاس و دلمردگی در ادبیات گفت

یاس و دلمردگی در ادبیات گفت
از نظر شاعر زنجانی؛ ناامیدی و غم بزرگترین آسیبی است که در ادبیات رخنه کرده و شعر هم از این قاعده مستثی نیست.
چهارشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
کد خبر :  ۱۶۳۲۹۹

کاظم رستمی در گفتگو با روابط عمومی حوزه هنری استان زنجان؛ شروع فعالیت شعری خود از سال 1383 عنوان کرد و ادامه داد: چاپ نخستین سروده‌اش در مجله راه زندگی بهانه‌ای برای وارد به عرصه شعر و ادبیات بوده است که از سال 1389 به طور جدی دنبال کننده این مسیر بوده است.

رستمی در خصوص معرفی غالب اشعارش اظهار داشت: در مسیر علاقه‌ای که به شعر و کتاب‌خوانی دارم آثار اکثر شاعران موخر و معاصر مطالعه می‌کنم و معمولا از این آثار تأثیر میپذیرم ولی بیشتر اندیشه‌های خودم در شعر غالب هست.

شاعر کتاب «رویاهای خیس» با بیان اینکه شعر می‌تواند راهگشا باشد، گفت: ادبیات یک کشور می‌تواند در پیشرفت فرهنگی کشور مؤثر باشد و افزود: هر شخصی در مسیر زندگی خود افق‌های روشنی دارد و شاعران نیز تلاش می‌کنند به جایگاه مطلوب مدنظر خود برسند.

رستمی، یاس و دلمردگی را از آسیب‌های تأثیرگذار بر ادبیات امروز عنوان کرد و خاطرنشان شد: این نوع ناامیدی دامنگیر ادبیات کشور شده که شعر نیز از این قاعده و آسیب مستثنی نیست.

کاظم رستمی؛ شاعر کتاب «تلاقی»، استعداد و ذوق شعر گفتن را جز خصایص ذاتی شاعر یا فرد علاقمند عنوان کرد و تأکید داشت: به نظرم سرودن شعری که کوششی و با آموزش و یادگیری باشد به مرور و در طول زمان، از بین خواهد رفت و تاثیری نخواهد داشت. سرودن شعر بایستی ذاتی باشد؛ استناد می‌کنم به سخن «هر سخن کز دل برآید لاجرم بر دل نشید، ...»

وی در پایان با ابراز امیدواری از اینکه شاهد روزی باشیم که شعر و ادبیات ایران زمین به جایگاهی رسیده باشد که بزرگانی همچون حافظ، سعدی، مولوی، نظامی و ... را در دامن خود پرورش داده تا راهگشای مسائل فرهنگی باشند.

ارسال نظر